Plačilo

Ponudnik izda račun. Uporabnik plača naročeno blago ob dostavi ali po predračunu na TRR. Dokler kupnina ni poravnana v celoti, je blago last Založbe MUCK BLAŽINA.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava 2-4 delovnih dni. V primeru daljšega dobavnega roka, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.
Navedeni rok začne teči po prejemu naročila do 12. ure še isti dan (v primeru naročila po povzetju) ali po prejetem plačilu (v primeru naročila po predračunu), sicer pa prvi delovni dan po prejemu naročila oz plačila.

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času.
Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji Pošti Slovenije. Dostavo vselej plača naročnik izdelkov.

Poštnina

Stroški poštnine se obračunajo ob plačilu po povzetju, ki jo plača kupec in znašajo 3,95 € na pošiljko.  Ti pogoji veljajo le za dostavo po Sloveniji.
Za dostavo izven Slovenije bomo zaračunali dejanske stroške poštnine po ceniku Pošte Slovenije ali druge dostavne službe.
Poštnino po povzetju (0,96 €) zaračunava Pošta Slovenije neodvisno od Založbe.

Opozorilo:
Pošta Slovenije in banke uporabnikov za vsako plačilo načeloma obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev spletne trgovine. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 0,96 € za pakete v vrednosti do 96 €, pri paketih z vrednostjo od 96 € do 501 € je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501 € pa znaša provizija pošte 5,01 €.
Proviziji in odkupnini, ki jo plačate Pošti Slovenija, se lahko izognete le s plačilom po predračunu.